Välkommen till en äkta sparbank!

Vi är lite annorlunda än andra banker. Såklart har vi ett liknande utbud av produkter och tjänster, allt från kassatjänster till kvalificerad rådgivning för såväl privatpersoner som företag. Sala Sparbank styrs på ett annat sätt och det gör nytta både för dig som kund och för vårt verksamhetsområde. Läs gärna mer om det under Om banken.

Hur är det att vara kund i Sala Sparbank?

Det bästa sättet att få reda på det är förstås att bli kund, eller prata med någon du känner som är kund.  Men det finns några saker vi själva gärna framhåller. En är att vi låter det sunda förnuftet styra våra beslut och råd. En annan är att vi säger vad vi tycker. Du kan känna dig trygg med att vi är uppriktiga i vår rådgivning. Vi tror på långa relationer och vår avsikt är att vara en bank för hela livet – i högkonjunktur såväl som lågkonjunktur.

Att byta bank

För dig som vill byta bank till Sparbanken finns en checklista som kan vara bra att läsa igenom, så att bytet blir så enkelt och smidigt som möjligt. Till checklista

Fyll i formuläret och klicka på ”Bli kund”, så kontaktar vi dig inom ett dygn (vardagar).

Information om hur vi hanterar personuppgifter
Vi använder uppgifterna du fyllt i för att hjälpa dig med ditt ärende. Vi sparar dem i tre månader för intern statistik och felsökning.
  • Läs mer om GDPR och Sala Sparbanks personuppgiftspolicy här
  • Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Telefon (obligatorisk)

    Jag vill att ni kontaktar mig på