Välkomna på värdegrundsutbildning

Nå resans mål med hjälp av värdegrunden.

Vi välkomnar föreningsledare för barn- och ungdomsföreningar i Sala och Heby kommuner till vår värdegrundsutbildning för föreningslivet. Där kommer ni att få konkreta tips i hur man kan nå föreningens mål och visioner med hjälp av sin värdegrund.

Under båda kvällarna får vi även en inspirerande föreläsning av Anneli Östberg med en gedigen meritlista inom grupp- och individutveckling. Hon är också före detta förbundskapten för svenska landslaget i orientering.

Varmt välkomna för en värdefull kväll för er förening!

  • När: 23 januari kl 18:00 i Sala eller 24 januari kl 18:00 i Östervåla
  • Var: På Gillet 6 i Sala eller Fokus Bio i Östervåla.
  • Målgrupp: Föreningsledare eller på annat sätt engagerade i föreningen.
  • Kostnad: Kostnadsfritt för föreningar. Vi bjuder på något enkelt att äta.
  • Anmälan: Senast onsdagen den 17 januari. Anmäl er via formuläret här nedanför eller ring oss på 0224 – 850 00.

Utbildning med Marie Persson och Oscar Uusitalo samt föreläsning av Anneli Östberg.

Värdegrunden är vår styrka, så lyder ett av idrottens fyra strategiska mål. Men vad betyder det i praktiken? Hur kan vi jobba med värdegrunden för att tillsammans skapa en så bra barn- och ungdomsidrott som möjligt? Det kommer Marie Persson, idrottskonsulent och sakkunnig i barn- och ungdomsidrott på Västmanlands Idrottsförbund föreläsa om tillsammans med Oscar Uusitalo, även han idrottskonsulent på Västmanlands Idrottsförbund.

Utbildning med Jonas Värm samt föreläsning av Anneli Östberg.

Jonas Värm arbetar idag som idrottskonsulent på Upplands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Han är sakkunnig inom barn- & ungdomsidrott. Jonas var en del av ledarstaben i Storvreta IBK som vann SM-guld i innebandy 2016. Han kommer att berätta om hur de använde sig av en tydlig värdegrund som grund i lagbygget. ”Från missat slutspel 2015 till SM-guld året efter.”

Anmälan

Antal (obligatorisk)

Val av utbildningstillfälle (obligatorisk)

Namn (obligatorisk)

Förening (obligatorisk)

Funktion i föreningen (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Övrigt (ev. allergier)

Om föreläsaren Anneli Östberg

Anneli Östberg

Coach och föreläsare

Anneli har med sina 29 år inom pedagogiska och coachande yrken en gedigen kompetens i att utveckla individer, grupper och organisationer. Under nio år arbetade Anneli som förbundskapten i Svenska landslaget i orientering. Under dessa år (2005 tom 2013) har landslaget tagit 55 VM medaljer.