Hoppa till textinnehållet

Likviditetsplanering

Tre personer sitter vid ett bord och med skisser, färgprover, dator, kaffe och mobil

Effektiv likviditetsplanering kan på ett avgörande sätt bidra till ditt företags lönsamhet. En viktig del är att känna till när in- och utbetalningar görs och vilka tillgängliga kontotillgångar företaget har. Vi har flera verktyg för olika behov.

I stort handlar det om att få kontroll över företagets likvida medel. Vilket är ditt företags behov kring likviditetsplanering? Se våra tjänster här nedan.

 • Analysverktyget

  Med Analysverktyget kan du när som helst ta fram en korrekt och uppdaterad bild av företagets likviditet. Det är ett flexibelt redskap som gör det möjligt att skapa rapporter och utforma analyser efter just ditt företags behov.

  Analysverktyget
 • Cash Planning

  Med Cash Planning kan ni effektivisera och höja kvalitén på hela rapporteringsprocessen och få ett ökat fokus på balansräkning och likviditetsflöde.

  Cash Planning
 • Likviditetsprognos

  Har ditt företag behov av dagliga likviditetsprognoser? Med Likviditetsprognos, som är en tilläggstjänst till Analysverktyget i internetbanken, kan du redan tidigt på morgonen få preliminär information om dagens insättningar och uttag.

  Likviditetsprognos
 • Netting

  För större företag och koncerner med omfattande internfakturering.

  Netting