Den allmänna pensionen ger cirka hälften av slutlönen i ålderspension, vilket innebär en markant sänkning av inkomsten vid pensionering. Därför erbjuder vi genom vår samarbetspartner Swedbank Försäkring pensionsslösningar för både dig som företagare och för dina anställda.

Swedbank Försäkring har ett brett utbud av pensionslösningar för att täcka in de särskilda behov som finns hos olika grupper som är verksamma inom företaget. Genom Swedbank Försäkring erbjuder vi heltäckande pensionslösningar för både företagare och anställda, som ger ett bra komplement till det allmänna pensions- och försäkringsskyddet.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller har du några andra funderingar? Fyll i formuläret intill så kontaktar vi dig. Du kan också kontakta din rådgivare, besöka något av våra kontor i Sala, Heby, Tärnsjö eller Östervåla, eller ringa Kundcenter på 0224 - 850 00 så hjälper vi dig.

Information om hur vi hanterar personuppgifter
Vi använder uppgifterna du fyllt i för att hjälpa dig med ditt ärende. Vi sparar dem i tre månader för intern statistik och felsökning.
  • Läs mer om GDPR och Sala Sparbanks personuppgiftspolicy här
  • Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Telefon (obligatorisk)

    Jag vill att ni kontaktar mig på