Anslut dig till Bättre Affärer idag

Bättre Affärer är en paketlösning för dig som är småföretagare och passar såväl nystartade företag som företag som har varit igång några år. Med Bättre Affärer får du alla grundtjänster du behöver för att kunna driva ditt företag enkelt och smidigt.

Detta ingår:

  • Företagskonto
  • Placeringskonto Företag
  • Bankgiro
  • Bankkort Business
  • Visa Business Card
  • Internetbanken, telefonbanken och Appen
  • Årlig rådgivning
  • Nyhetsbrev

Mer information

Vill du veta mer eller har du några andra funderingar? Fyll i formuläret intill så kontaktar vi dig. Du kan också kontakta din rådgivare, besöka något av våra kontor i Sala, Heby, Tärnsjö eller Östervåla, eller ringa Kundcenter på 0224 - 850 00 så hjälper vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Jag vill att ni kontaktar mig på

Vill du bli företagskund hos oss?

Fyll i ansökan här nedan och skicka den till oss, elller ta kontakt via formuläret ovan.

Ansökan om företagskund (pdf).

Posta den till:
Sala Sparbank Företag
Stora torget 3
Box 43
733 21 Sala

Information om tjänsterna:

Företagskontot
Företagskontot använder du för att enkelt och effektivt hantera bolagets in- och utbetalningar. Till kontot kan du också koppla bankgiro, kort och krediter.

Placeringskonto företag
Placeringskonto företag är till för att din överlikviditet ska växa snabbare än på ditt vanliga konto. Överföringar och uttag sköter du enkelt via internetbanken, telefonbanken eller Appen.

Bankgiro
Med Bankgiro blir det lätt för dig att stämma av betalningar och att planera för god likviditet. Du får tydlig och samlad information om inbetalningar gjorda via bankgirot direkt i internetbanken.

Visa Business Card
Med Bättre Affärer kan du kostnadsfritt ansöka om ett Visa Business Card som är ett av världens mest gångbara betalningsmedel med en räntefri kredit på upp till 50 dagar.

Bankkort Business
Ett av världens mest gångbara betalningsmedel. Du kan betala med kortet, ta ut pengar i svenska bankers automater och de flesta utomlands. Köpesumman dras direkt från företagets konto.

Internetbanken och Appen
I internetbanken och Appen sköter du smidigt och säkert de flesta av företagets bankärenden. Här får du en samlad bild av företagets ekonomi. Internetbanken och Appen är öppen dygnet runt och går att använda var du än befinner dig.

Kundcenter
Med Kundcenter Personlig service ger dig möjligheten att prata direkt med en rådgivare mån - tor kl 08-20 och fre kl 08-18. Med Kundcenter självbetjäning har du tillgång till de vanligaste banktjänsterna dygnet runt.

Nyhetsbrev Bättre Affärer
Med nyhetsbrevet Bättre Affärer får du råd och tips om hur du kan utveckla ditt företag.

Priset för Bättre Affärer är 900 kr per år (ord. Pris 1550 kr/år)