Premium – En god relation

Du är viktig för oss. Därför vill vi erbjuda dig något extra.

Vårt syfte med Premium är att du på ett enkelt sätt ska få ut mesta möjliga av att vara kund hos oss. Premiumkonceptet vänder sig både till privat- och företagskunder.

Vi vill erbjuda dig som önskar trygghet och extra livsnjutning något extra genom att bli Premiumkund. Det innebär att du får tillgång till en egen kvalificerad rådgivare, med kompetens och befogenheter att ge råd i alla typer av placeringsfrågor. Du får professionell, saklig och personlig rådgivning oavsett om det handlar om bolån, pensioner eller sparande. Dina önskemål och behov styr aktiviteten och innehållet på era samtal och möten.

Som Premiumkund i Sala Sparbank får du tillgång till detta:

 • Egen licensierad rådgivare

  Som Premiumkund har du tillgång till våra mest kvalificerade rådgivare, med kompetens och befogenheter att ge dig råd i alla typer av placeringsfrågor. Oavsett om det handlar om värdepappersaffärer, krediter, pensioner eller bolån får du professionell, saklig och personlig vägledning. Genom din rådgivare har du också tillgång till bankens samlade kunnande inom
  placeringar och analyser.

 • Värdepapperstjänster

  I Premium ingår allt du behöver för att kunna göra värdepappersaffärer. Med vår värdepapperstjänst kan du på ett enkelt sätt handla med aktier. Tjänsten Mäklardepå Aktiv ingår där du får direkt tillgång till en aktiemäklare. Du får investeringsförslag baserade på våra analytikers råd och en professionell diskussionspartner som ger aktuella affärsförslag anpassade efter dina behov.

 • Juridisk rådgivning – att tänka efter före

  Du får 1000 kronor rabatt på första timmen tillsammans med Zedendahls advokatbyrå.

 • Rådgivning med ett större produktutbud

  Ett nära samarbete mellan rådgivare och värdepappersspecialist ger större möjlighet att skräddarsy din portfölj efter dina behov med hjälp av fler produkter på värdepappersmarknaden.

 • Betal- och kreditkort MasterCard Guld

  Med betal- och kreditkort MasterCard Guld får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi. I kortet ingår en mängd förmåner som du har nytta av både i vardagen och på resan. Ordinarie pris för kortet är 495 kr/år. Som Premiumkund får du även rabatterat pris på betal- och kreditkort MasterCard Platinum.

 • Exklusiva event

  Du bjuds in till en rad olika spännande events under året, med varierande riktning. Tidigare så har vi till exempel bjudit in till hockey-VM, musikalresa, julbord, föreläsning med Carl-Jan Granqvist och mycket annat.

Betal och kreditkort Mastercard Gold

Ett urval av tjänsterna som ingår:

Med betal- och kreditkort MasterCard Guld får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi. I kortet ingår en mängd förmåner som du har nytta av både i vardagen och på resan.

 • Försäkringar i samband med resan
 • Vägassistans och drivmedelsrabatt
 • Bonus på allt du handlar

Våra Premiumrådgivare

Martina Forsberg

Premiumrådgivare
0224 - 850 38

Thomas Leeapple

Premiumrådgivare
0224-853 22

Anders Lygdman

Chef Private Banking & Premium
0224 - 850 59

Anita Näsström

Premiumrådgivare
0224 - 850 18

Mer information

Är du intresserad av att veta mer om vårt Premium-koncept? Fyll i formuläret här intill så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också kontakta någon av våra rådgivare ovan, eller besöka något av våra kontor i Sala, Heby, Tärnsjö eller Östervåla.

Pris

Priset för Premium är 165 kr/mån.

Information om hur vi hanterar personuppgifter
Vi använder uppgifterna du fyllt i för att hjälpa dig med ditt ärende. Vi sparar dem i tre månader för intern statistik och felsökning.
 • Läs mer om GDPR och Sala Sparbanks personuppgiftspolicy här
 • Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Jag vill att ni kontaktar mig på