Lediga tjänster

I din roll kommer du att ha en specialistroll som centralt funktionsansvarig (CFA) och agera som ett regelverks- och ledningsstöd i banken.

I rollen som CFA kommer du arbeta proaktivt för att säkerställa att banken följer gällande regler och bestämmelser som ska förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism. I uppdraget som regelverks- och ledningsstöd kommer du att stötta verksamheten i regelverksfrågor och frågor rörande intern kontroll. Här är ditt uppdrag att avlasta chefer och medarbetare så att banken inom styrning, kontroll och regelefterlevnad håller hög kvalitet. Du kommer också att vara behjälplig i juridiska frågor som i huvudsak är kopplat till våra regelverk.

Rollen innefattar även styrelse- och huvudmannaadministration vilket bland annat innebär sammanställning av styrelseagenda, distribution av dokument samt föra protokoll på styrelsemöten.

Vi vill i gruppen regelverk- och ledningsstöd säkerställa hög kvalité, uppnå ett effektivare arbetssätt och enhetlig struktur i arbetet med regelverk, instruktioner och styrelseadministration. Här kommer du vara en viktig medspelare.

Du har goda juridiska kunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet inom det finansiella området. Du har god förmåga att kommunicera i tal och framför allt i skrift. Du tycker om att samarbeta med andra, har god förmåga att se helheten och har en stark egen drivkraft.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vår vd Christer Eklind 0224-850 80. Facklig kontaktperson är Thomas Leeapple 0224-853 22.

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Din ansökan, med CV, skickar du senast den 4 november till ansokan@salasparbank.se

Vi tänker annorlunda – hur tänker du?

Hur är det att jobba på Sala Sparbank?

Svaret är: Lite annorlunda än i vanliga banker. Vi kan konstatera att många medarbetare stannar länge hos oss. Kanske kan det bero på att gemenskapen i banken är stor. Och på att vi tänker lite annorlunda.

Vi bedriver bankverksamhet med utgångspunkt i långsiktighet och sunt förnuft snarare än kvartalsekonomi. Hela vårt engagemang investeras i vårt verksamhetsområde, precis som tanken en gång var med sparbanksidén.

Vårt motto som genomsyrar banken är att vi agerar som en nära vän för varandra och för våra kunder. Det ger en god grund för att bygga starka relationer – vår styrka och framgångsfaktor.

Vi ska hjälpa våra kunder att utveckla sin ekonomi. För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra både för kunden och för banken.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhet med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

Så tänker vi. Hur tänker du?

Vill du jobba hos oss?

Vi är intresserade av dig som är duktig på att bygga kundrelationer och vill arbeta med att göra affärer som är bra både för oss och för våra kunder. Hos oss får du chansen att jobba i en sparbank med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka din egen utveckling.

Har du tidigare erfarenheter av att jobba i bank är det meriterande.

Välkommen att skicka din ansökan med CV till vår personalavdelning via e-post till ansokan@salasparbank.se