Vilka är vi som jobbar här på Sala Sparbank? Vi tänkte passa på att presentera flera av oss här.

Klicka på namnet under den person du är intresserad av att läsa mer om

Minna Hammarbäck

Nu är det dags för en till selfie från en av våra medarbetare! Den här gången är den ifrån Minna Hammarbäck.

Det är nästan 30 år sedan som Minna satte sin fot på banken för första gången. Hon började på kontoren i Tärnsjö och Östervåla och har bland annat hunnit med att jobba i kassan, på kundservice och med lån. Idag jobbar Minna som en av bankens Premiumrådgivare.

Vad är anledningen till att du blivit kvar så länge på Sala Sparbank?

– Det är först och främst alla kunder men även alla härliga kollegor som gjort att jag stannat kvar så här lång tid.

På fritiden umgås Minna med familj och vänner. Hon reser väldigt gärna, då allra helst till havet och Gotland. Minna är inte heller den som sitter still. Du kan bland annat hitta henne på sina längdskidor på vintern eller på sin mountainbike på sommaren. Hon har även flera bedrifter i bagaget som i alla fall vi är mäkta imponerade över. På meritlistan står till exempel Högakusten Trail som är ett fjällmaraton på 43 kilometer som Minna genomförde under förra året. Grymt jobbat säger vi! Nyligen skidade hon också mellan Sälen och Mora i Öppet spår på Vasaloppet tillsammans med sina kollegor på Private Banking.

– Jag är en människa som älskar utmaningar, så att ta mig an 9 mil på skidor var något som verkligen föll mig i smaken.

Har du något tips som du vill ge till våra kunder?

– Se till att börja spara till dina mål och drömmar. Även det lilla kan gör stor skillnad!

Anders Domberg

Här kommer ännu en selfie från en av våra medarbetare! Nästa på tur är Anders Domberg.

Innan Anders började på banken så kunde man hitta honom i förbutiken på Åkrahallen i Sala. Men sedan 2009 så jobbar Anders hos oss som rådgivare på kundservice på kontoret i Sala.

Vad är det bästa med ditt jobb och Sala Sparbank?

– Det är alla bra produkter och tjänster som banken erbjuder, som jag sedan kan erbjuda till kunderna som kommer in. Sedan är det även såklart alla mina kollegor som ger väldigt mycket glädje om dagarna.

Anders är väldigt sportintresserad, i synnerhet av fotboll. När Anders inte är på jobbet eller följer Champions League så tar han sig gärna en löptur eller en sväng till gymmet. Vill du hitta Anders någon annanstans än på banken så är det Paris som gäller. Varje år bär det av på en travresa till Prix d’Amérique för att kolla in traveliten.

– Jag kan fortfarande känna mig helt euforisk över att jag fick uppleva när den svenska travhästen Maharajah vann det tuffa travloppet år 2014.

Har du något tips som du vill ge kunderna?

– Se till att använda Mobilt BankID och Swish. Två suveräna tjänster som underlättar din vardag!