Äntligen bättre koll!

Nu är Utgiftskollen här. En ny värld av tydlig överblick och koll på din ekonomi öppnar sig. Utgiftskollen sorterar automatiskt alla dina utgifter i tydliga kategorier och allt du behöver göra är att aktivera den i Appen.

Scrolla ner för mer information!

Utgiftskollen i vardagen

Utgiftskollen är ett verktyg för att hjälpa dig att få bättre koll på dina utgifter. Så här kan det se ut i vardagen när du aktiverar Utgiftskollen.

Med tydlig överblick över utgifterna

Med Utgiftskollen i Appen ser du direkt vart pengarna tagit vägen. Varje utgift är märkt med en ikon för sin kategori. Sedan kan du se hur mycket du spenderar på t. ex. nöjen en viss månad, jämföra med ditt eget genomsnitt och direkt se skillnaden i tydliga diagram om du ökar eller minskar dina utgifter.

Utgiftskollen som vägvisare

Förutom att varje utgift hamnar i en kategori kan du också sätta egna etiketter på dina utgifter och se hur mycket det blir en typisk vecka eller månad. Hur mycket kostar det att köpa godis tre gånger i veckan eller att alltid ta en hämtkaffe på väg till jobbet? Utgiftskollen hjälper dig att se vad dina vanor kostar.

Det är tryggt och säkert med Utgiftskollen

Utgiftskollen är en del av Appen där du loggar in för att se dina transaktioner, grafer och tabeller. Det är tryggt och bekvämt att ha allt samlat på ett ställe. Det är få saker som är så privata som vår ekonomi och vad vi lägger pengar på. Utgiftskollen är bara för dina ögon för att du ska få bättre koll på din ekonomi.