Med Internetbanken får du ett miljövänligt, smidigt och säkert sätt att sköta din ekonomi. Oavsett vad klockan är eller var i världen du än befinner dig kan du alltid betala räkningar, överföra pengar, köpa och sälja aktier och fonder eller ansöka om lån via din Internetbank.

Det här får du med Internetbanken:

  • En samlad överblick av din ekonomi.
  • Tillgång till banken dygnet runt på ett enkelt och tryggt sätt.
  • Internetbanken hjälper dig även att agera miljövänligt genom att erbjuda olika e-tjänster, exempelvis e-faktura.

BankID på kort

BankID på kort en e-legitimation som du både kan använda för att logga in i Internetbanken, men även för att identifiera dig hos olika företag och myndigheter. BankID är det bankgemensamma konceptet för e-legitimation och kan beställas på bankkontoret.

Mobilt BankID

Med Mobilt BankID kan du legitimera dig och godkänna handlingar på Internet med din mobiltelefon. Du kan dessutom logga in på Internetbanken, vilket gör att mobiltelefonen även används som säkerhetsdosa.

Så här loggar du in i Internetbanken

När du har anslutit dig till Internetbanken kan du använda tjänsten dygnet runt. Det finns olika sätt att identifiera sig och logga in i Internetbanken:

Säkerhetsdosa

Säkerhetsdosan används för att identifiera dig och är personlig och kopplad till ditt personnummer. Den finns i olika modeller och storlekar. För dig som har synskador eller andra handikapp kan du få en talande dosa eller en dosa i större storlek.

Vill du veta mer eller skaffa Internetbanken? Kontakta din rådgivare, besök något av våra bankkontor eller ring Kundcenter på 0224-850 00 så hjälper vi dig.