Har du lån på
mer än ett ställe?

Samla dina lån upp till 500 000 kronor.

Ansök online och få besked direkt.

Ansök här om att samla dina lån

Samla dina lån och få ordning på utgifterna

Har du också lån lite här och där? Genom att samla dina lån hos oss kan du minska din månadskostnad och få ordning på utgifterna. Du kan samla dina lån och krediter upp till 500 000 kr. För att ansöka om lån behöver du ha en regelbunden inkomst, inga betalningsanmärkningar och vara över 18 år.

Ansök online med Mobilt BankID

Som kund i Sala Sparbank kan du ansöka online med Mobilt BankID via internetbanken eller appen. När du ansöker tar vi en kreditupplysning och gör en bedömning av din ekonomi. Har vi inga frågor får du besked direkt. Blir du erbjuden ett lån kan du läsa handlingarna och sedan signera med ditt mobila BankID och få pengarna insatta på ditt konto.

Du kan även ansöka om lån via intresseanmälan, telefon eller bankkontor.

Fakta och villkor
För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst på minst 182 000 kr om du är ensam sökande. Har du en medsökande gäller det att ni tillsammans ska ha en regelbunden inkomst på minst 216 000 kronor per år. Inkomst får inte vara bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan är rörlig och bestäms med hänsyn till dina ekonomiska förhållanden. Sedvanlig kreditprövning sker i samband med din ansökan om lån. Amorteringstiden kan vara mellan 1 – 12 år.

Priser och fakta om lånet
Kreditränta: från 3,84 % (räntan är rörlig och bestäms individuellt)
Lånebelopp: 20 000 – 500 000 kr
Återbetalningstid: Upp till 12 år
Uppläggningsavgift: 300 kr (0 kr för Nyckelkund)
Aviseringsavgift: 0 kr vid avisering i internetbanken (45 kr vid postal avisering)

Räkneexempel
Kreditbelopp: 100 000 kr
Återbetalningstid: 5 år
Exempelränta: 4,98 %
Avgifter: Se ovan
Effektiv ränta 5,22 % (5,10 % för Nyckelkund)
Totalt belopp att betala: 113 472 kr vilket motsvarar 1 886 kr per månad.

Vid utbetalning tillkommer uppläggningsavgift 300 kr, den är inkluderad i totalt belopp att betala. (Totalt belopp att betala för nyckelkunder 113 172 kr) Antal månadsaviseringar är 60 stycken vid en återbetalningstid på 5 år.

I alla våra exempel har vi räknat med annuitet. Det innebär att du, på ditt lån, betalar av (amorterar) mindre i början och mer på slutet. Vilket gör att du får ungefär lika stor månadskostnad under hela tiden.

Det här är en förenklad kalkyl och avvikelser kan förekomma i det enskilda fallet. För en mer exakt beräkning av din lånekostnad och ytterligare information är du välkommen att kontakta oss på 0224-850 00.

Har du frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Jag vill att ni kontaktar mig på

Information om hur vi hanterar personuppgifter
Vi använder uppgifterna du fyllt i för att hjälpa dig med ditt ärende. Vi sparar dem i tre månader för intern statistik och felsökning.
  • Läs mer om GDPR och Sala Sparbanks personuppgiftspolicy här
  • Så här enkelt är det:

    Logga in i appen eller internetbanken Välj Lån i menyn.

    Välj Räkna och ansök om lån. Välj sedan ”Privatlån”

    Fyll i dina uppgifter och få besked direkt!