Samla dina lån

Samla dina lån upp till 500 000 kronor.

Ansök online och få besked direkt.

Ansök om att samla lån

Samla dina lån och få ordning på utgifterna

Har du också lån lite här och där? Genom att samla dina lån hos oss kan du minska din månadskostnad och få ordning på utgifterna. Du kan samla dina lån och krediter upp till 500 000 kr. För att ansöka om lån behöver du ha en regelbunden inkomst, inga betalningsanmärkningar och vara över 18 år.

Ansök online med Mobilt BankID

Som kund i Sala Sparbank kan du ansöka online med Mobilt BankID via internetbanken eller appen.
När du ansöker tar vi en kreditupplysning och gör en bedömning av din ekonomi. Har vi inga frågor får du besked direkt. Blir du erbjuden ett lån kan du läsa handlingarna och sedan signera med ditt mobila BankID och få pengarna insatta på ditt konto.

Du kan även ansöka om lån via intresseanmälan, telefon eller bankkontor.

Vi ringer dig

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Jag vill att ni kontaktar mig på

Information om hur vi hanterar personuppgifter
Vi använder uppgifterna du fyllt i för att hjälpa dig med ditt ärende. Vi sparar dem i tre månader för intern statistik och felsökning.
 • Läs mer om GDPR och Sala Sparbanks personuppgiftspolicy här
 • Så här ansöker du:

  Fyll i dina uppgifter. Efter att vi tagit emot din intresseanmälan ringer vi upp dig så fort som möjligt.

  Är du intresserad av att upprätta en låneansökan tittar vi på din ekonomiska situation och gör en kreditupplysning (UC).

  Efter att vi kommit överens skickar vi en ifylld låneansökan till din folkbokföringsadress. Skriv på ansökan och skicka tillbaka den till oss. Om allt är i sin ordning så har du pengarna på kontot inom två bankdagar från att du har skickat tillbaka handlingarna.

  För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst på minst 182 000 kr om du är ensam sökande. Har du en medsökande gäller det att ni tillsammans ska ha en regelbunden inkomst på minst 216 000 kronor per år. Inkomst får inte vara bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan är rörlig och bestäms med hänsyn till dina ekonomiska förhållanden. Amorteringstiden kan vara mellan 1 och 12 år.

  Vi gör ingen kreditupplysning förrän vi har pratat med dig. Vid låneansökan gör vi därefter en sedvanlig kreditprövning.