Du får också tillgång till en mängd förmåner och erbjudande som gäller HSBs medlemmar. På HSBs webbplats och i medlemstidningen får du information om byggplaner och aktuella bostadsområden. På webbplatsen kan du också anmäla intresse för olika typer av bostäder.

För varje 100 kr du sparar får du en bosparpoäng. Ditt sparande kan ge max fem poäng per månad, motsvarande 500 kr. Naturligtvis kan du spara så mycket du vill och ju mer du sparar desto större insats har du den dag du köper en ny bostad. Det du sparar utöver vad som kan ge maxpoäng kan du dessutom ta ut när du vill utan att du förlorar poäng.

Du kan starta ett bosparande och sedan följa utvecklingen av ditt sparande genom att logga in med ditt BankID på kort eller Mobila BankID på HSBs webbplats eller, om du är kund i Swedbank, i vår internetbank. Har du personlig kod kan du även ringa 0771-22 11 22 och ange val 31 för att få uppgift om bosparandet.

Fler sparformer

För att öka möjligheten till avkastning på ditt bosparande kan du öppna ett HSB Fasträntekonton och överföra redan sparat kapital, minst 5 000 kr, som binds en bestämd tid till en fast ränta. Du kan också bospara i fonder genom att öppna ett HSB Fondkonto.

Bospara med HSB Fasträntekonto eller HSB Fondkonto (www.hsb.se/bospar) 

Information från HSB i samband med årsbeskeden