Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Lediga tjänster

Kommunikatör

Sala Sparbank grundades 1828 och är Sveriges näst äldsta nu verksamma bank. Vi har kontor i Sala, Heby, Östervåla och Tärnsjö. Med 75 anställda och 38 000 kunder är vi marknadsledande inom vårt verksamhetsområde. Vi miljöcertifierades som första bank i Norden år 2002 och arbetar aktivt för att skapa hållbar växtkraft för bygden och våra kunder. Sala Sparbank tillhör Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank. Affärsvolymen uppgår till drygt 19 miljarder kronor.

 

Om rollen

Du är en del av avdelningen Marknad & IT som består av ett team på tre personer. Som vår kommunikatör kommer du att arbeta med bankens interna och externa kommunikation & marknadsföring på bankens webbsida, intranät, sociala medier och digitala kanaler. Du är duktig på att uttrycka dig i skrift och använder ett enkelt och korrekt språk. Du har sinne för bild och form för att kunna skapa en snygg helhet utifrån bankens grafiska profil. Du är också bra på att skapa intressant innehåll som väcker uppmärksamhet och intresse hos våra följare.
 

I rollen ingår även att vara operativt delansvarig för bankens IT och vara en support till bankens medarbete i dessa frågor. Du tycker om att hjälpa till så att de kan genomföra lyckade kundmöten, genom att säkerställa att tekniken fungerar. Du kommer även att vara delaktig i event som vi genomför som en del av bankens CSR-arbete, t ex. mot föreningsliv, ungdomar eller skolor.

 

Vem är du?

Du som söker motiveras av en vardag där den ena dagen inte är den andre lik. Du uppskattar att få möjligheten att genomföra saker från idé till slutprodukt, med möjlighet till snabba beslut. Vi ser att du har ett starkt driv och tar ett stort ansvar för ditt arbete och vill alltid leverera med hög kvalité. Du är prestigelös och uppskattar variation i ditt arbete och är inte rädd för att hugga tag i alla avdelningens uppgifter.
 

Du bör ha kunskap och erfarenhet av Adobes Experience Manager eller annat CMS-verktyg, samt Adobe Photoshop och InDesign. Har du även erfarenhet av Adobe Premiere eller annat filmredigeringsverktyg för att producera rörligt material till våra sociala medier är det ett plus. God kunskap och erfarenhet av Office-paketet är ett krav.

 

Frågor?

Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta rekryterande marknadschef Emma Tysell på telefon 0224-850 92. Facklig kontaktperson är Thomas Leeapple, telefon 0224-853 22.

Om du tror att du är rätt person för oss så tveka inte att skicka in din ansökan på ansokan@salasparbank.se senast den 10 mars 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är ett vikariat på ett år med placering i Sala.

Vill du jobba hos oss?

 

Vi är intresserade av dig som är duktig på att bygga kundrelationer och vill arbeta med att göra affärer som är bra både för oss och för våra kunder. Hos oss får du chansen att jobba i en sparbank med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka din egen utveckling.

Har du tidigare erfarenheter av att jobba i bank är det meriterande.

Välkommen att skicka din ansökan med CV till vår personalavdelning via e-post till

Hur är det att jobba Sala Sparbank?

Svaret är: Lite annorlunda än i vanliga banker. Vi kan konstatera att många medarbetare stannar länge hos oss. Kanske kan det bero på att gemenskapen i banken är stor. Och på att vi tänker lite annorlunda.

 

Vi bedriver bankverksamhet med utgångspunkt i långsiktighet och sunt förnuft snarare än kvartalsekonomi. Hela vårt engagemang investeras i vårt verksamhetsområde, precis som tanken en gång var med sparbanksidén.

 

Vårt motto som genomsyrar banken är att vi agerar som en nära vän för varandra och för våra kunder. Det ger en god grund för att bygga starka relationer – vår styrka och framgångsfaktor.

 

Vi ska hjälpa våra kunder att utveckla sin ekonomi. För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra både för kunden och för banken.

 

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhet med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar.