Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Lär känna Ida

I detta nummer av Bättre Affärer presenterar vi en medarbetare som är ny på företagsavdelningen men som har jobbat på banken i hela nio år. Ida Segelsbo började sommarjobba i kassan i Östervåla 2014 medan hon pluggade Ekonomiprogrammet på Högskolan i Gävle. Hon har sedan dess arbetat som rådgivare, kundstöd på Private Banking & Premium och ställföreträdande chef på Kundcenter. I februari i år började hon sin nya roll som teamansvarig kundrådgivare företag.

Varmt välkommen till företagsavdelningen Ida, berätta lite om din nya roll.
- Jag och mitt Team hjälper alla våra företags- och föreningskunder med krediter, betaltjänster och försäkringslösningar samt ger support i digitala tjänster.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med företag?
- Jag tycker att det är kul att få vara med och påverka i det lokala samhället. Våra företagskunder är en väldigt viktig del för orternas utveckling och attraktivitet. Det känns kul att kunna vara med och möjliggöra deras fortsatta tillväxt.

Har du något bra tips att dela med dig av?
- Äntligen har företag- och föreningskunder möjlighet att öppna konton på egen hand. Passa på att öppna ett Placeringskonto Företag för att få ränta på din överskottslikviditet. En annan fördel med Placeringskonto Företag är att eftersom det inte är kopplat mot ett bankkort försvårar det för bedragaren om du skulle bli utsatt för ett bedrägeriförsök.

Har du några trevliga sommarplaner?
- Jag ska resa en del och ska gå på flera konserter bland annat Håkan Hellström och Coldplay.