Hoppa till textinnehållet

Private Banking – med hjärta och hjärna

Du är viktig för oss

Därför vill vi erbjuda dig det bästa vi har. För dig med stora placeringsvolymer och speciella behov erbjuder vi Private Banking.

 

Lösningarna handlar exempelvis om finansiell planering, kapitalförvaltning, juridik, skatt och bekväma banktjänster. Som kund i Private Banking får du en personlig licensierad och certifierad rådgivare, som har gott om tid att träffa dig.

Våra tjänster inom Private Banking

 1. Kvalificerad rådgivning och specialister

 2. Kapitalförvaltning, placeringsrådgivning och rekommendationer

 3. Högsta service och tillgänglighet - personlig service dygnet runt

 4. Marknadsinformation, analyser, nyhetsbrev och event

 5. Exklusiva Private Banking-tjänster inom bland annat kort, bolån och försäkringar

Du får även tillgång till specialisttjänster, bland annat familje- och affärsjurist, specialister på ägarfrågor, deklarationstjänst, Fastighetsbyrån och Swedbank Företagsförmedling.

Alla tjänster inom Private Banking

Aktiellt - allt om placeringar från Swedbank

Woman using her laptop at a coffee shop.

Hållbarhet och samhällsengagemang

Som en stor aktör på finansmarknaden kan vi påverka samhällen, människor och miljö, samt bidra till en mer hållbar utveckling.

Det här är Private Banking

 • Egen licensierad rådgivare

  Som kund på Private Banking har du tillgång till våra mest kvalificerade rådgivare, med kompetens och befogenheter att ge dig råd i alla typer av placeringsfrågor. Oavsett om det handlar om värdepappersaffärer, krediter, pensioner eller bolån får du professionell, saklig och personlig vägledning. Genom din rådgivare har du också tillgång till bankens samlade kunnande inom placeringar och analyser.

 • Värdepapperstjänster

  I Private Banking ingår allt du behöver för att kunna göra värdepappersaffärer. Med vår värdepapperstjänst kan du på ett enkelt sätt handla med aktier. Tjänsten Mäklardepå Aktiv ingår där du får direkt tillgång till en aktiemäklare. Du får investeringsförslag baserade på våra analytikers råd och en professionell diskussionspartner som ger aktuella affärsförslag anpassade efter dina behov.

 • Juridisk rådgivning 

  Som kund i Private Banking kan du få juridisk hjälp via två av våra samarbetspartners - Avtal24 och Familjens jurist. Via Avtal24 får du kostnadsfritt skriva obegränsat antal juridiska avtal online. 

 • Rådgivning med ett större produktutbud

  Ett nära samarbete mellan rådgivare och värdepappersspecialist ger större möjlighet att skräddarsy din portfölj efter dina behov med hjälp av fler produkter på värdepappersmarknaden.

 • Betal- och kreditkort MasterCard Platinum

  Med betal- och kreditkort MasterCard Platinum får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi. I kortet ingår en mängd förmåner som du har nytta av både i vardagen och på resan. Ordinarie pris för kortet är 495 kr/år. 

 • Exklusiva event

  Du bjuds in till en rad olika spännande events under året, med varierande riktning. Tidigare så har vi till exempel bjudit in till hockey-VM, musikalresa, julbord, föreläsning med Carl-Jan Granqvist och mycket annat

Vad drömmer du om?

 • Säkerställa en hög levnadsstandard
 • Ge dina barn de bästa förutsättningarna
 • Utveckla företaget
 • Engagera dig i viktiga frågor, som t ex forskning
 • Att själv bestämma när du vill gå i pension
Two children standing on a boat looking over the sea.

Omvärldsbevakning och placeringstips

Swedbank Insikt

Få allt från ekonomisk omvärldsbevakning till rapporter som berör hushållens ekonomi. Vi har de senaste analyserna och prognoserna för valuta och konjunktur.

Swedbanks Investeringsstrategi

Från omvärld till placeringstips. Läs vår senaste investeringsstrategi.