Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Årets mottagare av Hållbarhetsstipendiet

KraftTech AB och LRM Serviceteknik AB är årets mottagare av Hållbarhetsstipendiet. De båda företagen kommer få coaching av hållbarhetskonsulten Johan Solberg. Genom Hållbarhetsstipendiet vill vi ge lokala företag chansen att utveckla sitt hållbarhetsarete. 

Stefan Johansson är vd på KraftTech och har förväntningar på att kunna utveckla företagets personalavdelning och affärsstrategi.

- Det känns jätteroligt att få hjälp med hållbarhet eftersom vi växer så mycket. Vi vill växa hållbart helt enkelt, berättar Stefan.

LRM Serviceteknik håller till i Runhällen. De är konceptpartner med Euromaster och just hållbarhet är något de arbetar med dagligen. Mattias Storm och Tony Althén har förhoppningar om att kunna nyttja Hållbarhetsstipendiet genom att investera i mer än bara verkstadsdelen där de redan satsat på energieffektivisering. Eftersom företaget haft gott om jobb de senaste åren är bland annat personalen en del som de nu vill ta vara på och hoppas kunna få nya insikter och råd kring.

- Vi hoppas få stöd av någon som kan komma med andra ögon och få en skjuts i rätt riktning. Det finns alltid saker man inte har tänkt på, säger Mattias Storm. 

Vi önskar våra två stipendiater lycka till och ser fram emot att följa deras resa mot ett hållbart företagande!

Åsa Bleckert, företagsrådgivare på Sala Sparbank, delar ut priset till Kraft Techs vd Stefan Johansson.
Thomas Landin, företagsrådgivare på Sala Sparbank, delar ut priset till Mattias Storm och Tony Althén på LRM Serviceteknik AB.