Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Vi välkomnar Jonas Hedlund till Sala Sparbank

I detta nummer av Bättre Affärer presenterar vi Jonas Hedlund som började på Sala Sparbank i november 2023 och är det senaste tillskottet på företagsavdelningen. 

Efter ett kort karriärbyte hittade Jonas tillbaka till bankbranschen där han har över 20 års erfarenhet.

–Jag trodde jag var klar, men tydligen inte. Det är roligt att komma till stort företag som är lokalt, där allt finns på samma ställe med snabba beslutsvägar, säger Jonas.

Jonas ser fram emot att träffa nya kunder och tar med sig sina tidigare erfarenheter. Han vill att varje kund, efter ett bankmöte, ska känna att de har fått mer än vad de väntat sig.

–Jag tycker om när man göra affärer som gynnar kunden och de får ett förtroende. Något som är bra för kunden, för banken och att de känner att de
fick den hjälp den ville ha, men även någonting extra.

Jonas är född och uppvuxen i Sala. Hans största intresse är sport och idrott, särskilt fotboll och innebandy. Han menar att det är mer än bara en hobby
då det representerar hans övertygelse om vikten av gemenskap och samarbete, värden som han kommer att integrera i sitt arbete på Sala Sparbank.

–Jag brukar alltid tänka att ett arbetslag och idrottslag är samma sak. Alla är bra på olika saker och vi behövs allihop.

Med en kombination av bankkompetens, lokal förankring och driv för gemenskap är Jonas Hedlund redo att bidra till Sala Sparbanks affär.

–Jag tycker att man ska värna om det lokala. Det är ju det som får vårt samhälle att växa här. Vi ska utveckla det för att folk ska vilja arbeta och bo här.