Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Silverstänk - en galakväll för Sala kommuns UF-företag

Silverstänk är en kväll där man sätter strålkastarljuset på Sala kommuns UF-företag. Deras prestationer hyllas och några har lyckan att få del av de sju olika priserna som delas ut under kvällen. 

Årets upplaga gick av stapeln på Gillet 6 i Sala den 17 maj med ett härligt gäng glada och spända ungdomar tillsammans med lärare och lokala företag. Sala Sparbank var på plats och delade ut priset för ”Årets affärsplan” tillsammans med Handelsbanken.I kategorin var det flera deltagare, bland annat LFL Marketing UF, Beeware UF och Grönt Gödsel UF. LFL Marketing gjorde det största avtrycket och de vann förstapriset bestående av ära och berömmelse och ett lokalt presentkort på 1500 kronor. LFL Marketing UF tog hem priset i hela fyra kategorier under kvällen, bland annat det mest prestigefyllda priset ”Årets UF-företag”.

Vi säger ett stort grattis till vinnaren av Årets Affärsplan, LFL Marketing med motiveringen:

Företaget har en tydlig affärsplan som ligger på en professionell nivå. Både avseende texter, layout och logotyp. Företaget har ett relevant hållbarhetstänk och har gjort en noggrann analys av både sitt eget bolag och marknaden. Företaget har dessutom kunnat visa att deras produkter efterfrågas på marknaden, de har mätbara mål i sin affärsplan som de dessutom kunnat uppnå, vilket imponerade stort på oss i juryn.

Företaget har kunnat uppnå själva syftet med en affärsplan, att kunna driva en lönsam, hållbar verksamhet, precis såsom man har beskrivit det.

LFL Marketing UF tog hem priset i hela fyra kategorier under kvällen, bland annat det mest prestigefyllda priset ”Årets UF-företag”