Hoppa till textinnehållet

Bo

Inspirerande nyheter som ger dig bättre koll på bostadsmarknaden och din boendeekonomi. Så att livet blir enklare och framtiden roligare. Läs mer om boende och skapa dig en bättre framtid!

För dig som vill renovera

Säsongs-se-om-ditt-hus!

Det kan finnas många anledningar till att man vill renovera. Kanske passar inte stilen eller har familjen vuxit? Här kommer lite tips till dig som ska ändra om hemma.

 

Woman carpenter, leaning - small business

För dig som ska köpa bostad

jakt efter ny bostad?

Young boy opening the front door to his house

Funderar du att köpa gård?

Att skaffa gård är för många ett livsstilsval som lockar. Kanske söker man ett liv bortom storstadens stress. Att få leva närmre naturen, kanske odla i mindre skala eller hålla djur. Här får du expertens tips om vad du ska tänka på.

Vad krävs för att bolån?

Många drömmer om att kunna köpa en egen bostad. Men det är mycket som vägs in innan man blir beviljad ett bostadslån. Vi benar ut vad som krävs – och hur besluten tas.

För dig som ska sälja

Dags att sälja bostaden?

Här kommer lite tips till dig som sålt eller är på väg att sälja sin bostad.

Couple hanging a painting on the wall

Vad gäller vid samägande av sommarstuga?

Hur gör man om man är syskon som ärver en sommarstuga? Och hur gör man om man inte vill ha den? På under fem minuter får du veta vad som gäller i vår podd.

Friends unpacking a car at country house.

kan du som köpare och säljare tänka i coronatider

Bostadsmarknaden har självklart liksom resten av samhället påverkats av corona. Fastighetsbyråns expert ger sin syn på läget och möjligheterna att göra en bra bostadsaffär just nu. 

 

Three persons in a discussion at a café.

Tips